Bildelar i Hisings Backa

Annons:
Hitta billiga bildelar i Hisings Backa - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Hisings Backa. Om du bor i eller i närheten av Hisings Backa och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Hisings Backa så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 10 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Hisings Backa till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Hisings Backa.
Annons:

Bildelar i Hisings Backa

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Hisings Backa.

Walléns Motorrenoveringar AB
Aröds Industriväg 39
422 43 Hisings


Göteborgs Fordons Service Center/Autoexperten
Backa Bergögata 11
422 46 Hisings Backa


Scania-Bilar Väst AB
Exportgatan 37
422 46 Hisings Backa


Yankee Parts i Göteborg AB
Exportgatan 33
422 46 Hisings Backa


Kama Produkter AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa


LVD Lastvagnsdelar AB
Exportgatan 33
422 46 Hisings Backa


Yazaki Europe Ltd
Exportgatan 47
422 46 Hisings Backa


Göteborgs Transportbils Center AB
Aröds Industriväg 2
422 43 Hisings


Autoteknik Instrument AB
Importgatan 2
422 46 Hisings Backa


Italia Bil
Transportgatan 57B
422 46 Hisings Backa

Annons:

Reservdelar till bil i Hisings Backa

Om du letar efter reservdelar till bil i Hisings Backa så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Hisings Backa från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Hisings Backa.

Bildelsfakta om Hisings Backa

I Hisings Backa hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du också ta del av mer information om Hisings Backa om du vill veta mer än saker om bildelar i Hisings Backa.

Sammanlagt hittade vi i Hisings Backa 10 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Hisings Backa. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Hisings Backa som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Västra Götaland.