Bildelar i Bälinge

Annons:
Hitta billiga bildelar i Bälinge - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Bälinge. Om du bor i eller i närheten av Bälinge och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Bälinge så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Bälinge till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Bälinge.
Annons:

Bildelar i Bälinge

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Bälinge.

Kenneth & Son Bilservice AB
Martinvägen 6
748 32 österbybruk


Ullman Sven AB
Geijersgatan 17A
752 26 Uppsala


Lövgrens Däck & Bilverkstad AB
Arosv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA


Meca Sweden AB
Stålgatan 8
754 50 Uppsala


Bildelsimporten AB
Fyrisvallsgatan 26
752 28 Uppsala

Annons:

Reservdelar till bil i Bälinge

Om du letar efter reservdelar till bil i Bälinge så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Bälinge från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Bälinge.

Bildelsfakta om Bälinge

I närheten av Bälinge hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Bälinge om du vill veta mer än saker om bildelar i Bälinge.

För närvarande hittade vi i Bälinge inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Bälinge. Istället för Bälinge rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Uppsala.