Bildelar i Järfälla

Annons:
Hitta billiga bildelar i Järfälla - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Järfälla. Om du bor i eller i närheten av Järfälla och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Järfälla så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 5 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Järfälla till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Järfälla.
Annons:

Bildelar i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Järfälla.

Grufman Bil AB
Fabriksvägen 10
176 71 Järfälla


Alessio Sverige AB
Saldovägen 2
175 62 Järfälla


Norrorts Bil & Van Service AB
Skarprättarvägen 16
176 77 Järfälla


AD Bildelar & Verkstad Järfälla
Fakturavägen 2
175 62 Järfälla


Järfälla Bildelar AB
Fakturavägen 2
175 62 Järfälla

Annons:

Reservdelar till bil i Järfälla

Om du letar efter reservdelar till bil i Järfälla så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Järfälla från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Järfälla.

Bildelsfakta om Järfälla

I Järfälla hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer än saker om bildelar i Järfälla.

Sammanlagt hittade vi i Järfälla 5 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Järfälla. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Järfälla som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Stockholm.