Bildelar i Farsta

Annons:
Hitta billiga bildelar i Farsta - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Farsta. Om du bor i eller i närheten av Farsta och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Farsta så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Farsta till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Farsta.
Annons:

Bildelar i Farsta

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Farsta.

Mekonomen
Fryksdalsbacken 3
123 43 Farsta

Annons:

Reservdelar till bil i Farsta

Om du letar efter reservdelar till bil i Farsta så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Farsta från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Farsta.

Bildelsfakta om Farsta

I Farsta hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också ta del av mer information om Farsta om du vill veta mer än saker om bildelar i Farsta.

Sammanlagt hittade vi i Farsta 1 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Farsta. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Farsta som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Stockholm.