Bildelar i Limhamn

Annons:
Hitta billiga bildelar i Limhamn - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Limhamn. Om du bor i eller i närheten av Limhamn och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Limhamn så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Limhamn till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Limhamn.
Annons:

Bildelar i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Limhamn.

Malmö Folkbilar
Limhamnsgårdens Allé 12
216 16 Limhamn


Däckcenter i Limhamn AB/Däckpartner
Magasinsgatan 9
216 13 Limhamn


Cab & Sufflett
Östra Bernadottesgatan 108
216 17 Limhamn

Annons:

Reservdelar till bil i Limhamn

Om du letar efter reservdelar till bil i Limhamn så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Limhamn från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Limhamn.

Bildelsfakta om Limhamn

I Limhamn hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer än saker om bildelar i Limhamn.

Sammanlagt hittade vi i Limhamn 3 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Limhamn. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Limhamn som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Skåne.