Bildelar i Vittangi

Annons:
Hitta billiga bildelar i Vittangi - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Vittangi. Om du bor i eller i närheten av Vittangi och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Vittangi så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Vittangi till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Vittangi.
Annons:

Bildelar i Vittangi

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Vittangi.

Åke Eriksson Bil AB
Västra Posjärv 49
956 92 överkalix


Dahlberg & Roos
Industrivägen 1A
981 38 Kiruna


Älvsby Bilverkstad AB
Nygrensvägen 9
942 33 älvsbyn


Eriksson Bil i Norr AB
Bilvägen 2
982 38 Gällivare


Laitis i Pajala AB
Odonvägen 25
984 32 Pajala

Annons:

Reservdelar till bil i Vittangi

Om du letar efter reservdelar till bil i Vittangi så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Vittangi från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Vittangi.

Bildelsfakta om Vittangi

I närheten av Vittangi hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Vittangi om du vill veta mer än saker om bildelar i Vittangi.

För närvarande hittade vi i Vittangi inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Vittangi. Istället för Vittangi rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.