Bildelar i Sangis

Annons:
Hitta billiga bildelar i Sangis - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Sangis. Om du bor i eller i närheten av Sangis och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Sangis så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Sangis till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Sangis.
Annons:

Bildelar i Sangis

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Sangis.

Mekonomen
Fläktg. 7 A
941 47 PITEÅ


Burlin Motor AB
Källbogatan 69
941 36 Piteå


First Stop
Oktanvägen 6
941 38 Piteå


KåGes Bildelar
Industrivägen 10
981 38 Kiruna


Nya Östermalms Bil
Lastvägen 52
981 38 Kiruna

Annons:

Reservdelar till bil i Sangis

Om du letar efter reservdelar till bil i Sangis så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Sangis från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Sangis.

Bildelsfakta om Sangis

I närheten av Sangis hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Sangis om du vill veta mer än saker om bildelar i Sangis.

För närvarande hittade vi i Sangis inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Sangis. Istället för Sangis rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.