Bildelar i Överkalix

Annons:
Hitta billiga bildelar i Överkalix - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Överkalix. Om du bor i eller i närheten av Överkalix och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Överkalix så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Överkalix till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Överkalix.
Annons:

Bildelar i Överkalix

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Överkalix.

Svartbyns FordonsService AB/Bilservice
Vännäsvägen 7
956 32 överkalix


Åke Eriksson Bil AB
Västra Posjärv 49
956 92 överkalix

Annons:

Reservdelar till bil i Överkalix

Om du letar efter reservdelar till bil i Överkalix så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Överkalix från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Överkalix.

Bildelsfakta om Överkalix

I Överkalix hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Överkalix om du vill veta mer än saker om bildelar i Överkalix.

Sammanlagt hittade vi i Överkalix 2 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Överkalix. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Överkalix som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Norrbotten.