Bildelar i Hortlax

Annons:
Hitta billiga bildelar i Hortlax - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Hortlax. Om du bor i eller i närheten av Hortlax och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Hortlax så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Hortlax till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Hortlax.
Annons:

Bildelar i Hortlax

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Hortlax.

Kiruna Begagnade Bildelar AB
Lastvägen 29
981 38 Kiruna


Arjeplogs Bil & Elreperationer KB
Maskinvägen 2
930 90 Arjeplog


Hedqvist Dieselservice
Cementvägen 7
973 45 Luleå


Lindeholm Bengt AB / BDS
Parallellgatan 17
952 33 Kalix


First Stop
Oktanvägen 6
941 38 Piteå

Annons:

Reservdelar till bil i Hortlax

Om du letar efter reservdelar till bil i Hortlax så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Hortlax från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Hortlax.

Bildelsfakta om Hortlax

I närheten av Hortlax hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Hortlax om du vill veta mer än saker om bildelar i Hortlax.

För närvarande hittade vi i Hortlax inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Hortlax. Istället för Hortlax rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.