Bildelar i Hakkas

Annons:
Hitta billiga bildelar i Hakkas - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Hakkas. Om du bor i eller i närheten av Hakkas och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Hakkas så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Hakkas till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Hakkas.
Annons:

Bildelar i Hakkas

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Hakkas.

Eriksson Bil i Norr AB
Bilvägen 2
982 38 Gällivare


Rutviks Motor & Däck / Bildelsspecialisten
Svenalds Väg 65
975 96 Luleå


Norra Kust Garaget
Knalltorpsvägen 12
975 93 Luleå


Strömbergs Bil AB
Vattenvägen 21
952 35 Kalix


Lingmans Bil AB
Industrivägen 34
981 38 Kiruna

Annons:

Reservdelar till bil i Hakkas

Om du letar efter reservdelar till bil i Hakkas så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Hakkas från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Hakkas.

Bildelsfakta om Hakkas

I närheten av Hakkas hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Hakkas om du vill veta mer än saker om bildelar i Hakkas.

För närvarande hittade vi i Hakkas inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Hakkas. Istället för Hakkas rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.