Bildelar i Borgholm

Annons:
Hitta billiga bildelar i Borgholm - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Borgholm. Om du bor i eller i närheten av Borgholm och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Borgholm så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Borgholm till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Borgholm.
Annons:

Bildelar i Borgholm

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Borgholm.

Svenska Hem & Företagsfynd
Hammarvägen 8
387 35 Borgholm


Liljas Personbilar AB
Storgatan 41
387 34 Borgholm


Borgholms Motorteknik AB
Hammarvägen 3
387 35 Borgholm

Annons:

Reservdelar till bil i Borgholm

Om du letar efter reservdelar till bil i Borgholm så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Borgholm från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Borgholm.

Bildelsfakta om Borgholm

I Borgholm hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Borgholm om du vill veta mer än saker om bildelar i Borgholm.

Sammanlagt hittade vi i Borgholm 3 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Borgholm. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Borgholm som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Kalmar.