Bildelar i Askim

Annons:
Hitta billiga bildelar i Askim - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Askim. Om du bor i eller i närheten av Askim och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Askim så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Askim till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Askim.
Annons:

Bildelar i Askim

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Askim.

Autometall, AB
Askims Industriväg 9
436 34 Askim


Din Bil
Askims Industriväg
436 34 Askim


Hiltmann Industriprodukter AB
Bergstigen 2A
436 42 Askim


Tillbilen.se
Datavägen 43A
436 32 Askim

Annons:

Reservdelar till bil i Askim

Om du letar efter reservdelar till bil i Askim så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Askim från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Askim.

Bildelsfakta om Askim

I Askim hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Askim om du vill veta mer än saker om bildelar i Askim.

Sammanlagt hittade vi i Askim 4 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Askim. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Askim som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Västra Götaland.