Bildelar i Virsbo

Annons:
Hitta billiga bildelar i Virsbo - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Virsbo. Om du bor i eller i närheten av Virsbo och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Virsbo så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Virsbo till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Virsbo.
Annons:

Bildelar i Virsbo

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Virsbo.

Toyota Center Dalarna
Omformargatan 7
721 37 Västerås


Htm Försäljnings AB
Enbärsvägen 14
735 37 Surahammar


Bildelen i Mälardalen AB
Saltängsvägen 23
721 32 Västerås


Sv Automotive Trading AB / Köpings Kyl
Scheelegatan 44
731 33 Köping


Waldens Motor
Rallsta 65
734 92 Hallstahammar

Annons:

Reservdelar till bil i Virsbo

Om du letar efter reservdelar till bil i Virsbo så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Virsbo från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Virsbo.

Bildelsfakta om Virsbo

I närheten av Virsbo hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Virsbo.

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Virsbo om du vill veta mer än saker om bildelar i Virsbo.

För närvarande hittade vi i Virsbo inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Virsbo. Istället för Virsbo rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Västmanland.