Bildelar i Salbohed

Annons:
Hitta billiga bildelar i Salbohed - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Salbohed. Om du bor i eller i närheten av Salbohed och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Salbohed så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Salbohed till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Salbohed.
Annons:

Bildelar i Salbohed

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Salbohed.

Jems Racing
Postvägen 3
737 32 Fagersta


Bildelshuset AB
Fabriksgatan 8
731 50 Köping


Hans Persson Personbilar AB
Västeråsvägen 5
734 32 Hallstahammar


Norbergs Bildemontering KB
Hackspettbacke 15
738 35 Norberg


Hallsta Bilcenter AB
Västeråsvägen 7
734 32 Hallstahammar

Annons:

Reservdelar till bil i Salbohed

Om du letar efter reservdelar till bil i Salbohed så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Salbohed från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Salbohed.

Bildelsfakta om Salbohed

I närheten av Salbohed hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Salbohed om du vill veta mer än saker om bildelar i Salbohed.

För närvarande hittade vi i Salbohed inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Salbohed. Istället för Salbohed rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Västmanland.