Bildelar i Sala

Annons:
Hitta billiga bildelar i Sala - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Sala. Om du bor i eller i närheten av Sala och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Sala så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Sala till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Sala.
Annons:

Bildelar i Sala

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Sala.

Möller Bil Sala
Uppsalavägen 2
733 39 Sala


Sörbäcks Reparation & Allservice/Autoexperten
Sörbäck 150
733 92 Sala

Annons:

Reservdelar till bil i Sala

Om du letar efter reservdelar till bil i Sala så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Sala från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Sala.

Bildelsfakta om Sala

I Sala hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Sala om du vill veta mer än saker om bildelar i Sala.

Sammanlagt hittade vi i Sala 2 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Sala. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Sala som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Västmanland.