Bildelar i Sävar

Annons:
Hitta billiga bildelar i Sävar - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Sävar. Om du bor i eller i närheten av Sävar och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Sävar så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Sävar till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Sävar.
Annons:

Bildelar i Sävar

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Sävar.

Kurres Bil & Rep/Autoexperten
Gräddvägen 23
906 20 Umeå


Bromscenter AB
Kronoskogsvägen 4
903 61 Umeå


Bjuhrs Verkstad i Storuman AB
Materialvägen 33
923 32 Storuman


24meter AB
Spårvägen 4
901 31 Umeå


Skellefteå Bildemontering
Innervik 17
931 91 Skellefteå

Annons:

Reservdelar till bil i Sävar

Om du letar efter reservdelar till bil i Sävar så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Sävar från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Sävar.

Bildelsfakta om Sävar

I närheten av Sävar hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Sävar om du vill veta mer än saker om bildelar i Sävar.

För närvarande hittade vi i Sävar inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Sävar. Istället för Sävar rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Västerbotten.