Bildelar i Obbola

Annons:
Hitta billiga bildelar i Obbola - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Obbola. Om du bor i eller i närheten av Obbola och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Obbola så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Obbola till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Obbola.
Annons:

Bildelar i Obbola

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Obbola.

Anders Båt & Bilsömnad
Boställsvägen 7
913 41 Obbola


Amax Färgprodukter AB
Södra Obbolavägen 37
913 42 Obbola

Annons:

Reservdelar till bil i Obbola

Om du letar efter reservdelar till bil i Obbola så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Obbola från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Obbola.

Bildelsfakta om Obbola

I Obbola hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Obbola om du vill veta mer än saker om bildelar i Obbola.

Sammanlagt hittade vi i Obbola 2 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Obbola. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Obbola som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Västerbotten.