Bildelar i Vattholma

Annons:
Hitta billiga bildelar i Vattholma - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Vattholma. Om du bor i eller i närheten av Vattholma och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Vattholma så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Vattholma till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Vattholma.
Annons:

Bildelar i Vattholma

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Vattholma.

Lantmännen Maskin AB
Åkaregatan 11
754 54 Uppsala


Meca Sweden AB
Stålgatan 8
754 50 Uppsala


Lövgrens Däck & Bilverkstad AB
Arosv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA


Chris - Con AB
Långalma 3
742 91 Östhammar


Österbybruk Bil AB
Dannemoravägen 50
748 30 österbybruk

Annons:

Reservdelar till bil i Vattholma

Om du letar efter reservdelar till bil i Vattholma så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Vattholma från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Vattholma.

Bildelsfakta om Vattholma

I närheten av Vattholma hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Vattholma.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Vattholma om du vill veta mer än saker om bildelar i Vattholma.

För närvarande hittade vi i Vattholma inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Vattholma. Istället för Vattholma rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Uppsala.