Bildelar i Karlholmsbruk

Annons:
Hitta billiga bildelar i Karlholmsbruk - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Karlholmsbruk. Om du bor i eller i närheten av Karlholmsbruk och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Karlholmsbruk så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Karlholmsbruk till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Karlholmsbruk.
Annons:

Bildelar i Karlholmsbruk

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Karlholmsbruk.

Österby Däck & Allservice AB/Autoexperten
Karl Kihlboms Väg 5
748 30 österbybruk


Sjöholms Bensinservice AB, Br.
Malmagatan 1
745 37 Enköping


Mekonomen Bilverkstad / Ryftes Motor AB
Kungsängsvägen 4
753 23 Uppsala


Bil & Reservdelscenter i Heby
Brogatan 12
744 32 Heby


BILTEMA
Bolandsgatan 17
753 23 Uppsala

Annons:

Reservdelar till bil i Karlholmsbruk

Om du letar efter reservdelar till bil i Karlholmsbruk så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Karlholmsbruk från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Karlholmsbruk.

Bildelsfakta om Karlholmsbruk

I närheten av Karlholmsbruk hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Karlholmsbruk om du vill veta mer än saker om bildelar i Karlholmsbruk.

För närvarande hittade vi i Karlholmsbruk inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Karlholmsbruk. Istället för Karlholmsbruk rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Uppsala.