Bildelar i Gimo

Annons:
Hitta billiga bildelar i Gimo - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Gimo. Om du bor i eller i närheten av Gimo och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Gimo så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Gimo till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Gimo.
Annons:

Bildelar i Gimo

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Gimo.

Bilforum
Gesällgatan 5
745 39 Enköping


Lantmännen
Östra Ågatan 87
753 18 Uppsala


BILTEMA
Bolandsgatan 17
753 23 Uppsala


Mekonomen
Råbyvägen 97
754 60 Uppsala


Chris - Con AB
Långalma 3
742 91 Östhammar

Annons:

Reservdelar till bil i Gimo

Om du letar efter reservdelar till bil i Gimo så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Gimo från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Gimo.

Bildelsfakta om Gimo

I närheten av Gimo hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Gimo om du vill veta mer än saker om bildelar i Gimo.

För närvarande hittade vi i Gimo inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Gimo. Istället för Gimo rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Uppsala.