Bildelar i Oxie

Annons:
Hitta billiga bildelar i Oxie - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Oxie. Om du bor i eller i närheten av Oxie och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Oxie så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Oxie till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Oxie.
Annons:

Bildelar i Oxie

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Oxie.

USA-Bildelar AB
Holma 1027
283 91 Osby


Biltema Nordic Services AB
Garnisonsgatan 26
254 66 Helsingborg


Chrysler Jeep
Bronsyxegatan 14
213 75 Malmö


Malmö Folkbilar
Limhamnsgårdens Allé 12
216 16 Limhamn


Hedin Bil
Garnisonsgatan 5
254 66 Helsingborg

Annons:

Reservdelar till bil i Oxie

Om du letar efter reservdelar till bil i Oxie så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Oxie från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Oxie.

Bildelsfakta om Oxie

I närheten av Oxie hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Oxie om du vill veta mer än saker om bildelar i Oxie.

För närvarande hittade vi i Oxie inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Oxie. Istället för Oxie rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Skåne.