Bildelar i Oxie

Annons:
Hitta billiga bildelar i Oxie - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Oxie. Om du bor i eller i närheten av Oxie och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Oxie så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Oxie till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Oxie.
Annons:

Bildelar i Oxie

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Oxie.

Autogrossisten
Skärdalsvägen 5
291 65 Kristianstad


Skånebil
Storg. 10
264 35 KLIPPAN


Garnisonens Bilservice AB
Lilla Garnisonsgatan 31
254 67 Helsingborg


Bo Levin Bilverkstad
Videholms Allé 2
236 31 Höllviken


Pema Bilservice AB/Autoexperten
Tranchellsgatan 35
261 35 Landskrona

Annons:

Reservdelar till bil i Oxie

Om du letar efter reservdelar till bil i Oxie så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Oxie från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Oxie.

Bildelsfakta om Oxie

I närheten av Oxie hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Oxie om du vill veta mer än saker om bildelar i Oxie.

För närvarande hittade vi i Oxie inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Oxie. Istället för Oxie rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Skåne.