Bildelar i Billesholm

Annons:
Hitta billiga bildelar i Billesholm - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Billesholm. Om du bor i eller i närheten av Billesholm och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Billesholm så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Billesholm till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Billesholm.
Annons:

Bildelar i Billesholm

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Billesholm.

Rask & Björck Bil
Östervångsvägen 12
267 72 Billesholm

Annons:

Reservdelar till bil i Billesholm

Om du letar efter reservdelar till bil i Billesholm så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Billesholm från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Billesholm.

Bildelsfakta om Billesholm

I Billesholm hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Billesholm om du vill veta mer än saker om bildelar i Billesholm.

Sammanlagt hittade vi i Billesholm 1 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Billesholm. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Billesholm som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Skåne.