Bildelar i Påläng

Annons:
Hitta billiga bildelar i Påläng - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Påläng. Om du bor i eller i närheten av Påläng och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Påläng så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Påläng till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Påläng.
Annons:

Bildelar i Påläng

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Påläng.

Nya Östermalms Bil
Lastvägen 52
981 38 Kiruna


Bil o. Fritid i Gällivare / Bildelsspecialisten
Malmbergsvägen 1
982 36 Gällivare


Bilhuset i Piteå AB
Prylvägen 4
943 36 öjebyn


Bildelar i Arvidsjaur AB
Storgatan 11C
933 31 Arvidsjaur


Buss & Truckservice i Boden
Gjutvägen 17
961 38 Boden

Annons:

Reservdelar till bil i Påläng

Om du letar efter reservdelar till bil i Påläng så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Påläng från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Påläng.

Bildelsfakta om Påläng

I närheten av Påläng hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Påläng.

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Påläng om du vill veta mer än saker om bildelar i Påläng.

För närvarande hittade vi i Påläng inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Påläng. Istället för Påläng rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.