Bildelar i Kiruna

Annons:
Hitta billiga bildelar i Kiruna - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Kiruna. Om du bor i eller i närheten av Kiruna och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Kiruna så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 5 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Kiruna till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Kiruna.
Annons:

Bildelar i Kiruna

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Kiruna.

Nya Östermalms Bil
Lastvägen 52
981 38 Kiruna


Lingmans Bil AB
Industrivägen 34
981 38 Kiruna


KåGes Bildelar
Industrivägen 10
981 38 Kiruna


Dahlberg & Roos
Industrivägen 1A
981 38 Kiruna


Kiruna Begagnade Bildelar AB
Lastvägen 29
981 38 Kiruna

Annons:

Reservdelar till bil i Kiruna

Om du letar efter reservdelar till bil i Kiruna så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Kiruna från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Kiruna.

Bildelsfakta om Kiruna

I Kiruna hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kiruna om du vill veta mer än saker om bildelar i Kiruna.

Sammanlagt hittade vi i Kiruna 5 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Kiruna. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Kiruna som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Norrbotten.