Bildelar i Karlsborgsverken

Annons:
Hitta billiga bildelar i Karlsborgsverken - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Karlsborgsverken. Om du bor i eller i närheten av Karlsborgsverken och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Karlsborgsverken så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Karlsborgsverken till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Karlsborgsverken.
Annons:

Bildelar i Karlsborgsverken

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Karlsborgsverken.

RP Glasfiber
Stabsvägen 15
952 51 Kalix


Piteå Kylarverkstad
Rågrindsvägen 34
943 32 öjebyn


Bosses Bil & Motor AB
Ostrong. 4
973 34 Luleå


AB Uddins Bilelektriska & Dieselservice
Järpgatan 5
961 74 Boden


Bilcentrum Norrbotten AB
Stabsvägen 15
952 51 Kalix

Annons:

Reservdelar till bil i Karlsborgsverken

Om du letar efter reservdelar till bil i Karlsborgsverken så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Karlsborgsverken från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Karlsborgsverken.

Bildelsfakta om Karlsborgsverken

I närheten av Karlsborgsverken hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Karlsborgsverken.

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Karlsborgsverken om du vill veta mer än saker om bildelar i Karlsborgsverken.

För närvarande hittade vi i Karlsborgsverken inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Karlsborgsverken. Istället för Karlsborgsverken rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.