Bildelar i Karlsborgsverken

Annons:
Hitta billiga bildelar i Karlsborgsverken - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Karlsborgsverken. Om du bor i eller i närheten av Karlsborgsverken och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Karlsborgsverken så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Karlsborgsverken till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Karlsborgsverken.
Annons:

Bildelar i Karlsborgsverken

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Karlsborgsverken.

HTM Holmgrens Truck-Motor AB
Triangelvägen 4
982 38 Gällivare


Sundqvist Bildelar, HB
Södra Gatan 18
933 32 Arvidsjaur


Nya Östermalms Bil
Lastvägen 52
981 38 Kiruna


Kiruna Begagnade Bildelar AB
Lastvägen 29
981 38 Kiruna


First Stop
Oktanvägen 6
941 38 Piteå

Annons:

Reservdelar till bil i Karlsborgsverken

Om du letar efter reservdelar till bil i Karlsborgsverken så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Karlsborgsverken från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Karlsborgsverken.

Bildelsfakta om Karlsborgsverken

I närheten av Karlsborgsverken hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Karlsborgsverken.

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Karlsborgsverken om du vill veta mer än saker om bildelar i Karlsborgsverken.

För närvarande hittade vi i Karlsborgsverken inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Karlsborgsverken. Istället för Karlsborgsverken rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.