Bildelar i Kalix

Annons:
Hitta billiga bildelar i Kalix - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i Kalix. Om du bor i eller i närheten av Kalix och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Kalix så kan du läsa vidare. Sammanlagt finns det 8 olika företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Kalix till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i Kalix.
Annons:

Bildelar i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i Kalix.

Strömbergs Bil AB
Vattenvägen 21
952 35 Kalix


Pj:s Reservdelar & Tillbehör
Bryggerivägen 3
952 51 Kalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Nordiska Bil AB
Stabsv. 11
952 51 KALIX


Bilcentrum Norrbotten AB
Stabsvägen 15
952 51 Kalix


Lindeholm Bengt AB / BDS
Parallellgatan 17
952 33 Kalix


RP Glasfiber
Stabsvägen 15
952 51 Kalix


Gsförsäljning
Furuhedsvägen 43B
952 31 Kalix

Annons:

Reservdelar till bil i Kalix

Om du letar efter reservdelar till bil i Kalix så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i Kalix från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Kalix.

Bildelsfakta om Kalix

I Kalix hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kalix om du vill veta mer än saker om bildelar i Kalix.

Sammanlagt hittade vi i Kalix 8 olika företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Kalix. Om du ändå inte hittar en bilfirma eller skrot i Kalix som du vill handla bildelar hos rekommenderar vi att du letar vidare efter bildelar i Norrbotten.