Bildelar i Juoksengi

Annons:
Hitta billiga bildelar i Juoksengi - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Juoksengi. Om du bor i eller i närheten av Juoksengi och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Juoksengi så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Juoksengi till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Juoksengi.
Annons:

Bildelar i Juoksengi

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Juoksengi.

AB Uddins Bilelektriska & Dieselservice
Järpgatan 5
961 74 Boden


Åke Eriksson Bil AB
Västra Posjärv 49
956 92 överkalix


Kiruna Begagnade Bildelar AB
Lastvägen 29
981 38 Kiruna


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Nordiska Bil AB
Turbov. 1
943 32 öjebyn

Annons:

Reservdelar till bil i Juoksengi

Om du letar efter reservdelar till bil i Juoksengi så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Juoksengi från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Juoksengi.

Bildelsfakta om Juoksengi

I närheten av Juoksengi hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Juoksengi.

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Juoksengi om du vill veta mer än saker om bildelar i Juoksengi.

För närvarande hittade vi i Juoksengi inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Juoksengi. Istället för Juoksengi rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.