Bildelar i Hakkas

Annons:
Hitta billiga bildelar i Hakkas - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Hakkas. Om du bor i eller i närheten av Hakkas och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Hakkas så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Hakkas till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Hakkas.
Annons:

Bildelar i Hakkas

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Hakkas.

Älvsby Bilverkstad AB
Nygrensvägen 9
942 33 älvsbyn


AB Mellanströms Motor/Autoexperten
Södra Strandvägen 17
933 32 Arvidsjaur


Motormetropolen
Hantverksvägen 8
954 33 Gammelstad


Meca Sweden AB
Hammarvägen 12
943 36 öjebyn


Multimedia Import AB
Industrivägen 1
972 54 Luleå

Annons:

Reservdelar till bil i Hakkas

Om du letar efter reservdelar till bil i Hakkas så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Hakkas från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Hakkas.

Bildelsfakta om Hakkas

I närheten av Hakkas hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Hakkas om du vill veta mer än saker om bildelar i Hakkas.

För närvarande hittade vi i Hakkas inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Hakkas. Istället för Hakkas rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Norrbotten.