Bildelar i Horda

Annons:
Hitta billiga bildelar i Horda - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Horda. Om du bor i eller i närheten av Horda och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Horda så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Horda till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Horda.
Annons:

Bildelar i Horda

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Horda.

Finnvedens Bil AB
Nydalavägen
331 40 Värnamo


Holmgrens Bil
Industrigatan
332 35 Gislaved


Meca Sweden AB
Jönköpingsvägen 63
331 34 Värnamo


Skillingaryds Bilservice AB
Storgatan 44
568 32 Skillingaryd


Ekebäcks Bil & MC
Ekebäck 1219
573 95 Tranås

Annons:

Reservdelar till bil i Horda

Om du letar efter reservdelar till bil i Horda så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Horda från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Horda.

Bildelsfakta om Horda

I närheten av Horda hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Horda.

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånarantal: 377, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Horda om du vill veta mer än saker om bildelar i Horda.

För närvarande hittade vi i Horda inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Horda. Istället för Horda rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Jönköping.