Bildelar i Offerdal

Annons:
Hitta billiga bildelar i Offerdal - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Offerdal. Om du bor i eller i närheten av Offerdal och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Offerdal så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Offerdal till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Offerdal.
Annons:

Bildelar i Offerdal

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Offerdal.

Shell
Kyrkgatan 32
831 31 Östersund


SIMO Motorrenoveringar AB
Chaufförvägen 27H
831 48 Östersund


OKQ8
Föllingevägen 2
835 32 Krokom


Mekonomen
Chaufförvägen 20
831 48 Östersund


Jämtlands Bildemontering AB
Trådvägen 11
831 52 östersund

Annons:

Reservdelar till bil i Offerdal

Om du letar efter reservdelar till bil i Offerdal så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Offerdal från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Offerdal.

Bildelsfakta om Offerdal

I närheten av Offerdal hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Offerdal om du vill veta mer än saker om bildelar i Offerdal.

För närvarande hittade vi i Offerdal inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Offerdal. Istället för Offerdal rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Jämtland.