Bildelar i Backe

Annons:
Hitta billiga bildelar i Backe - här guidar vi dig till de bästa bilfirmorna och företagen som säljer bra bildelar i närheten av Backe. Om du bor i eller i närheten av Backe och behöver få tag i bra och billiga bildelar till bilmärken som t.ex. Audi, BMW, Volvo eller Passat i Backe så kan du läsa vidare. För närvarande har vi inga registrerade företag att välja mellan när du ska köpa bildelar i Backe till bilar som t.ex. Ford, Citroen och Toyota. Nedan hittar du en lista över bilskrotar och bilfirmor som säljer billiga reservdelar i närheten av Backe.
Annons:

Bildelar i Backe

Nedan kan du ta del av vår lista över bilfirmor, bilverkstäder och andra företag som säljer nya och begagnade bildelar till bra pris i närheten av Backe.

Järpens Bilverkstad
Norra Vägen 3
830 05 Järpen


OKQ8
Vallarvägen 5
842 33 Sveg


SIMO Motorrenoveringar AB
Chaufförvägen 27H
831 48 Östersund


SPORT MOTOR AB
Brosslarvägen 21
831 72 östersund


Time
Centralgatan 42
840 70 Hammarstrand

Annons:

Reservdelar till bil i Backe

Om du letar efter reservdelar till bil i Backe så kan du med stor sannolikhet få hjälp med detta från något av företagen i närheten av Backe från listan ovanför. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika företag för att ta reda på tillgång och pris på reservdelar för just din bil i Backe.

Bildelsfakta om Backe

I närheten av Backe hittade vi minst ett verksamt företag inom bildelar och här finner ni en del allmän fakta om orten Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Backe om du vill veta mer än saker om bildelar i Backe.

För närvarande hittade vi i Backe inga företag inom bildelar att välja mellan när du letar efter billiga reservdelar till din bil i Backe. Istället för Backe rekommenderar vi dig att leta efter en bilfirma eller skrot i någon annan stad i Jämtland.